Cercar
Característiques: Hidromel dolç o també conegut com vi de mel s'obté a través de la fermentació de la barreja d'aigua amb mel. Elaborat de forma totalment artesanal i de producció limitada. L'hidromel és una recepta recuperada de l'edat mitjana i és la primera beguda alcohòlica que es coneix.
Característiques: Hidromel dolç o també conegut com vi de mel s'obté a través de la fermentació de la barreja d'aigua amb mel. Elaborat de forma totalment artesanal i de producció limitada. L'hidromel és una recepta recuperada de l'edat mitjana i és la primera beguda alcohòlica que es coneix.
Característiques: Hidromel dolç o també conegut com vi de mel s'obté a través de la fermentació de la barreja d'aigua amb mel. Elaborat de forma totalment artesanal i de producció limitada. L'hidromel és una recepta recuperada de l'edat mitjana i és la primera beguda alcohòlica que es coneix.
Característiques: Hidromel dolç o també conegut com vi de mel s'obté a través de la fermentació de la barreja d'aigua amb mel. Elaborat de forma totalment artesanal i de producció limitada. L'hidromel és una recepta recuperada de l'edat mitjana i és la primera beguda alcohòlica que es coneix. ESTOIG DE LUXE AMB ASSORTIMENT DELS 3 HIDROMELS...
Característiques: Hidromel dolç o també conegut com vi de mel s'obté a través de la fermentació de la barreja d'aigua amb mel. Elaborat de forma totalment artesanal i de producció limitada. L'hidromel és una recepta recuperada de l'edat mitjana i és la primera beguda alcohòlica que es coneix.
Característiques: Hidromel dolç o també conegut com vi de mel s'obté a través de la fermentació de la barreja d'aigua amb mel. Elaborat de forma totalment artesanal i de producció limitada. L'hidromel és una recepta recuperada de l'edat mitjana i és la primera beguda alcohòlica que es coneix.
Hidromel dolç o també conegut com vi de mel s'obté a través de la fermentació de la barreja d'aigua amb mel i destil·lat amb fruites del bosc.Elaborat de forma totalment artesanal i de producció limitada. L'hidromel és una recepta recuperada de l'edat mitjana i és la primera beguda alcohòlica que es coneix.